Regio Neder Veluwe

Welkom op de website van Regio Neder Veluwe. Regio Neder Veluwe bestaat uit 16 Scoutinggroepen met ongeveer 2000 jeugdleden en 500 kaderleden. Als één van de regio's binnen Scouting Nederland zorgen we o.a. voor enthousiasmerende activiteiten voor de jeugdleden, ondersteuning aan groepen en deskundigheidsbevordering van de kaderleden.

Afgelopen zaterdag (2 november) hebben ruim 200 scouts het landenpostenspel gespeeld. Op elke post wapperde de vlag van het land en speelde ze samen in het thema van het land een meegenomen spel door de leiding van een groep.

Acht groepen namen deel aan deze activiteit; Scouting Bennekom, Scouting Tarcisius (Ede), Pieter Maritz (Ede), Jan Hilgersgroep (Ede), Jhr. Schimmelpenninckgroep (Rhenen), Scouting Emmagroep (Renkum), Scouting Lunteren, OPV-Schoonoord (Oosterbeek) en Scouting Scherpenzeel. Het was een geslaagde dag op een mooie locatie het Wekeromse zand. Dat resulteerde in de volgende uitslag: 

 

De winnaar, team 17 (Jan Hilgers scouts-c + Scherpenzeel scouts-b), won alle 8 rondes van het landen postenspel en had daarmee de maximale aantal punten behaald. De tweede plaats was voor team 11 (Scherpenzeel verkenners-c + Tarcisius scouts-d), met zeven gewonnen rondes en helaas één ronde gelijk spel. De derde plaats was voor team 15 (OPV-Schoonoord verkenners-b + Pieter Maritz verkenners-c). Ook zeven rondes gewonnen en helaas één verloren. 
 
Gefeliciteerd allen! 

 

 

Scoutsteam 

Zoeken