Regio Neder Veluwe

Welkom op de website van Regio Neder Veluwe. Regio Neder Veluwe bestaat uit 16 Scoutinggroepen met ongeveer 2000 jeugdleden en 500 kaderleden. Als één van de regio's binnen Scouting Nederland zorgen we o.a. voor enthousiasmerende activiteiten voor de jeugdleden, ondersteuning aan groepen en deskundigheidsbevordering van de kaderleden.

HAAS-IN22 wordt verplaatst naar mei 2023!

Helaas kan de Haas-In 24 en 25 september 2022 niet doorgaan, door te weinig mensen om het nu te organiseren.
Inmiddels zijn er meer medewerkers gevonden die willen helpen. Super tof! Daarom verplaatsen we dit evenement naar mei 2023!

In 2023 bestaat de regio 50 jaar, dat komt zeker terug tijdens de entertainment avond van de Haas-In23.

We hebben nog medewerkers nodig om de Haas-In in 2023 te laten slagen.Wij zijn op zoek naar jou! Wil je helpen tijdens de Haas-In of in de voorbereidingen? Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Groeten van het Haas-In team!