Regio Neder Veluwe

Welkom op de website van Regio Neder Veluwe. Regio Neder Veluwe bestaat uit 16 Scoutinggroepen met ongeveer 2000 jeugdleden en 500 kaderleden. Als één van de regio's binnen Scouting Nederland zorgen we o.a. voor enthousiasmerende activiteiten voor de jeugdleden, ondersteuning aan groepen en deskundigheidsbevordering van de kaderleden.

Het KampEvent is het logeer-, bivak- en kamptrainingsconcept waarbij de nadruk ligt op inspireren, ontmoeten en ontwikkelen.

KampEvent is een manier om te werken aan de Kampkwalificaties op een modulaire manier.

Je gaat een weekend met jouw leiding en andere leiding op kamp. Ook kun je deelnemen aan je persoonlijke programma om aan de voorwaarden van de kampkwalificatie van de Scouting Academy te voldoen.

Op 't Herrendal in Mook vind op 1, 2 en 3 juni 2018 het vijfde KampEvent plaats. Dit jaar dus een heus jubileum! Natuurlijk mag je van ons hier wat bijzonders verwachten, naast het opnieuw gevarieerd en vernieuwd programma!

Tijdens het KampEvent kan jij werken aan jouw kwalificatie "Op Kamp", of jezelf verder ontwikkelen op diverse gebieden. De organisatie is al op stoom en het programma zal in januari bekend worden gemaakt. Wil jij zeker zijn van een plek? Schrijf je dan snel in via SOL!

De kosten voor het KampEvent zijn afhankelijk van je moment van inschrijving:

  • Voor 1 maart: €60,-
  • Tussen 1 maart en 14 mei: €65,-
  • Tussen 14 mei en 28 mei: €70,-

Hoe eerder je inschrijft hoe goedkoper het is! Ook handig om te weten dat je meer kans hebt op een plek voor de leuke workshops als je vroeg inschrijft!

https://facebook.com/kampevent

https://kampevent.nl

Zoeken