Regio Neder Veluwe

Welkom op de website van Regio Neder Veluwe. Regio Neder Veluwe bestaat uit 16 Scoutinggroepen met ongeveer 2000 jeugdleden en 500 kaderleden. Als één van de regio's binnen Scouting Nederland zorgen we o.a. voor enthousiasmerende activiteiten voor de jeugdleden, ondersteuning aan groepen en deskundigheidsbevordering van de kaderleden.

Van 13 t/m 15 april werden er op het Jeugdkampeerterrein in Lunteren Regionale Scouting Wedstrijden gehouden. De sfeer zat er weer goed in, de activiteiten waren erg leuk en de 17 deelnemende ploegen hebben goed hun best gedaan. Zondagmiddag werd de uitslag bekend gemaakt.
 


 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Van 13 t/m 15 april werden er op het Jeugdkampeerterrein in Lunteren Regionale Scouting Wedstrijden gehouden. De sfeer zat er weer goed in, de activiteiten waren erg leuk en de 17 deelnemende ploegen hebben goed hun best gedaan. Zondagmiddag werd de uitslag bekend gemaakt onder grote belangstelling van ouders, leiding en andere belangstellenden. Uiteindelijk hebben de verkenners van Scouting Lunteren de RSW gewonnen. Op de tweede plaats eindigden de verkenners van de OPV-Schoonoord uit Oosterbeek. De padvindsters van Scouting Lunteren werden derde.
 
Dank aan alle medewerkers, juryleden en leiding van de groepen voor medewerking aan een geslaagde editie van de RSW!

Zoeken