De teamleiderstraining wordt dit jaar gegeven op donderdagavond 1 februari en donderdagavond 19 april 2018.

De locatie van beide avonden is Scouting Bennekom, Selterskampweg 68 te Bennekom.

De kosten voor twee avonden samen bedragen € 10,00. Dit bedrag zal van de groepsrekening worden geincasseerd.
Het volgen van de twee avonden betekent niet automatisch een kwalificatie. Dit wordt verder besproken tijdens de training.
Het minimum aantal deelnemers is zes personen. Dit om een kwalitatief goede training aan te kunnen bieden.

Tijdens de twee avonden gaan we het over het volgende hebben:

• - Teamtaken en teamrollen
  • - Verantwoordelijkheden
  • - Wat is een teamleider
  • - Functieprofiel en kwalificatiekaart teamleider
  • - Leerstijlen
  • - Problemen oplossen
  • - Rol Teamleider in Scouting Academy
  • - Situationeel leiderschap
  • - Conflicthantering

Uiteraard wordt er ingespeeld op de behoefte(s) van de deelnemers.

Naast deelname aan de twee avonden krijgt de deelnemer ook een korte huiswerkopdracht mee.

Kwalificatie

Het deelnemen aan deze training betekent niet automatisch het afronden van het kwalificatieproces. De deelnemer is niet automatisch gekwalificeerd door het volgen van deze training. Over de af te geven kwalificatie gaan de praktijkbegeleider en de praktijkcoach.

(Beoogd) teamleiders kunnen zich inschrijven voor de Teamleiderstraining via: