Regio Neder Veluwe

Welkom op de website van Regio Neder Veluwe. Regio Neder Veluwe bestaat uit 16 Scoutinggroepen met ongeveer 2000 jeugdleden en 500 kaderleden. Als één van de regio's binnen Scouting Nederland zorgen we o.a. voor enthousiasmerende activiteiten voor de jeugdleden, ondersteuning aan groepen en deskundigheidsbevordering van de kaderleden.

Nieuwe kaderleden kunnen zich inschrijven voor de moduleweekenden.

Deze weekenden zijn met name geschikt voor kaderleden die sinds kort leiding geven aan één van de volgende speltakken: Bevers, Welpen of Scouts.

Voor leiding die al wat langer meedraait is het mogelijk om samen met de praktijkbegeleider een inventarisatie te maken van de aanwezige competenties.
Mogelijk ontbreekt er nog kennis, die vervolgens aangevuld kan worden door bijvoorbeeld een training te volgen, e-learning te volgen of mee te draaien bij een andere speltak of groep. Zodra de praktijkbegeleider in samenspraak met de leiding van mening is dat het juiste niveau is behaald, kan er een kwalificatieverzoek worden ingediend bij team TOET.

Alle onderdelen die benodigd zijn voor het behalen van de kwalificatie komen aan bod.
De praktijkbegeleider van de groep begeleidt dit traject voor de deelnemer, waarbij Team TOET twee weekenden verzorgt.

De weekenden worden gehouden op de volgende data:

Weekend 1:

Aanvang: Zaterdag 25 november 2017 om 09:30 uur

Einde: Zondag 26 november 2017 om 16:00 uur

Locatie: De Woudegge, Otterlo

Weekend 2:

Aanvang: Zaterdag 24 maart 2018 om 09:30 uur

Einde: Zondag 25 maart 2018 om 16:00 uur

Locatie: De Woudegge, Otterlo

Belangrijk: We gaan ervan uit dat je beide weekenden volledig aanwezig bent. Lukt dit om de één of andere reden niet, schrijf je dan s.v.p. niet meteen in maar neem eerst even contact op via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

De kosten voor deze training bedragen € 115,=.
Daarvoor krijg je twee weekenden volledig verzorgd.Drankjes tijdens het informele avondprogramma zijn voor eigen rekening en dienen tijdens het weekend betaald te worden, hiervoor kun je gebruik maken van de regio-consumptiemunten

Inschrijven module-weekenden

Om aan de module-weekenden deel te kunnen nemen, moet je je inschrijven via Scouts-Online. Let op: Je moet ingelogd zijn op https://sol.scouting.nl/ voordat de link je naar de juist pagina brengt. Je kunt je via deze link inschrijven.